I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Aku bersedia untuk lepaskan kau :')
4 June 2013 | 07:57 | 0 BlackWhite


Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم . |
Assalamualikum ! Yaww hari ni eiya kurang sihat m badan tak larat nak bangun .Ya Allah , kau berikanlah kekuatan padaku . hmmm nie post terakhir dari eiya . . . dah tade apa lagi nak luahkan dekat sini :')

Tak tahu nak mulakan macam mana, hati ni dari tadi tak sedap tapi eiya try kuatkan diri * lap air mata* Ya Allah....Diri ini ingin seribu kali bangkit dari benda benda yang remeh temeh tapi susah....Kenapa Allah selalu menguji diriku dengan pelbagai rintangan ? hmm bila setiap kali diuji air mata eiya senang mengalir membasahi pipi

Kekadang tidur dengan air mata ,bukan ada sesiapa lap pun untuk kita , kesian kan? hmm macam ni lah dugaan. kekadang eiya dah penat mengalah dengan semua benda ! eiya mengalah sebab tak nak bergaduh sana sini, orang lain bukan tahu .  Yang dia tahu mengalah sebab putus asa . huhh ! bila salah seorang mengalah hubungan insyaAllah bahagia. kalau salah sorang tak mengalah memang dua dua EGO then nanti adalah perkataan BREAK keluar. tu yang taknak kan ? kebiasaan bercinta mesti ada nangis nangis ni semua right ? Watlek kita cool -..-

Eiya cuba lepaskan dia dengan perasaan redha , pasrah dengan segalanya .  Allah banyak beri dugaan macam ni . takpa , eiya akan kuatkan diri walaupun terseksa sekalipun. *Lap air mata* Kekawan eiya selalu marah eiya !
 KAU NAK MENANGIS SEBAB LELAKI ASAL ? DIA HARGAI PENGORBANAN KAU TAK SELAMA NI ? DIA TAHU TAK YANG KAU BANYAK BERSABAR SEBAB DIA ADA TAK SELAMA NI DIA HARGAI ? KAU JANGAN MUDAH TERPEDAYA DENGAN APA YANG DIA CAKAP DIA SAYANG KAT KAU ! KALAU BETUL DIA SAYANG DIA TAK BUAT KAU TERSEKSA MACAM NI LAH.

*Air mata terus jatuh dengan laju* Mungkin eiya memang tak boleh bersama orang yang eiya sayang :( Ya Allah...ku terima dugaan yang kau beri , dugaan yang datang pada diri ku membakar semangat untuk ku terus bangun dari masa lalu...... 

Awak.... mungkin lepas nie tiada lagi saya disisi awak , awak jaga diri baik baik tau ! saya tahu awak boleh bahagia dengan orang yang awak sayang . Kalau awak dah bahagia,saya janji saya akan pergi.....saya akan jaga diri saya , penyakit yang saya dapat insyAllah akan pulih okay ? Setiap kali saya tak okay . .saya akan cakap saya okay :) Yes ! saya suka tipu diri saya , awak tahu sebab apa ? sebab saya taknak orang risau pasal diri saya :') Biarlah saya sorang risau pasal diri orang . janji orang lain jangn risau diri saya ! Sekarang ni saya belajar untuk Move on ! memang susah, memang payah tapi saya kena jugak ! saya dah tak kuat !  takkan saya nak mengharap kat awak lagi kan ? Maafkan saya . . .  Kalau awak bukan jodoh saya , saya redha dan pasrah

P/s : Awakkk , igt lagi tak saya merajuk dengan awak , tak rply meseg awak pastu awak hanta meseg , awak cakap awak jatuh . Saya risau gila , saya tanya jatuh dekat mana ? teruk tak ? pastu awak cakap awak jatuh hati dengan saya :') K jujur saya rindu , awak pandai pujuk saya , awak banyak bahagiakan saya . terima kasih sangat sangat . . .kenang saya dalam doa awak ye .


Older Post | Newer Post