I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Saya selalu tersenyum walau hati menangis
15 May 2013 | 21:23 | 0 BlackWhite

Sedut habuk guna vakum , Assalamualaikum :') 

Awak kalau awak nak tahukan saya rindu awak . 
Saya rindu nak sembang dengan awak . 
Saya rindu nak call awak . 
Saya rindu nak meseg awak . 
Saya rindu nak gelak dengan awak . 
Saya rindu nak makan dengan awak . 
Saya rindu nak lepak dengan awak . 
Saya rindu nak jejalan dengan awak . 
Saya rindu nak tengok senyuman awak . 
Saya rindu nak tengok muka awak . 
Saya rindu dengan panggilan " mok " yang awak selalu panggil . 
Saya rindu nak dengar awak cerita . 
DAN
Saya rindu awak sangatsangat!!
awak rindu saya ke ? :(

SAYA SAYANG AWAK!!!
Saya tetap sabar dengan awak walaupun awak meseg saya macam hampeh and tak call saya. Saya selalu tersenyum walau hati menangis . Awak tahu tak sebenarnya awak menyeksa saya. First, awak buat saya rindu sangat-sangat dekat awak. Second, saya rase bersalah sangat , awak marah saye ke ? saya ada buat salah dekat awak ? Kalau ada bagilah tahu saya . Jangan buat saya macam tunggul . Saya langsung tak suka kita macam ni . Seriously, its killing me inside. Dear, i know i never treat you well before :( I dont know what to do. FORGIVE ME please....

 Aku tidak bersedih sekiranya kehilangan insan yang aku sayangi , tetapi aku pasti bersedih kerana kehilangan insan yang menyayangi diriku sepenuh hati kerana aku TIDAK PERNAH MENGHARGAINYA.


Older Post | Newer Post