I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





K E C E W A
22 May 2013 | 08:50 | 0 BlackWhite

Walaupun dah lama dah , tapi sampai sekarang aku masih ada rasa terkilan . Aku sedar ketetapanNya memang macam ni dan aku seharusnya terima . Even kalau aku tak terima sekali pun , keadaan akan memaksa aku menerimanya . Kerana inilah takdir yang harus aku jalani so there is no point to deny it :')

Terkadang aku masih terasa kecewa . Bukan kecewa dengan apa yang telah terjadi dan yang telah ditakdirkan buatku tapi kecewa dengan diri sendiri !

semalam aku berharap jika aku tidur malam tu , aku akn tidur untuk selamanya :') ! namun ternyata Tuhan masih mengasihi aku . Alhamdulillah , dia masih memberi aku peluang untuk hidup ! peluang untuk menikmati kemanisan hidup yang tersisa . . .


Older Post | Newer Post