I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Final exam melabur tiraii :) cuti sem kembali .
23 April 2013 | 20:51 | 0 BlackWhite
*sila terbalikkan screen andaa*

Sedut habuk guna vakum , Assalamualaikummmmmm .
Nampakkk tak muka GEMBIRA tuu , hahaha . Maklum laa dah start cuti sem kann :P
Berusaha sudah , kini tinggal berdoa dan tawakal jelaaaa . . Muahhehehehe .

Cuti sem ni taktahu nak buat apa >.< habiskan masa dihospital jelaaa . . . .
Stay hospital ni bukan best punnnnnnnnnn ! arghhhhhhhhhhhhh ! nak balekkkkkkkkkkkkkk :(
Nak makan pon kena ada pantang ! errr korang mesti best kan duk umahh makan sedap sedappppp yang aku nieeee ? ini jelaaa makanan nyee 

redhooo jelaaaa :)

Rezeki jangan ditolak kalau dah lapar , bedal jelaaa ekkkk . hihihi . Tapi yang bestnya stay hospital nie , dilayan macam anak rajaaaa . Korang tu jaga diri tau cuti sem ni ! InsyaAllah kalau umur panjang , kita jumpa lagi sem depan . doakan nurul a.k.a nuyun a.k.a naura cepat sembuh n boleh kua hospital yeee . Aminnn :)

thankssss sudi hulurkan tangan untuk jadi sahabat :)



Older Post | Newer Post