I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Dirimu begitu berharga :)
28 April 2013 | 21:15 | 0 BlackWhite
*senyum takpena ikhlas!*

Hey awak ! IloveYou :)
Terima kasih sudi terima diri ini seadanya . saya happy sangat dengan awak walaupun kita always gaduh , haha tapi dah terasa macam hobi kot . sengal ek ? yelaa , saya sayang awak dan saya tahu awak sayang saya sebab tu saya harap kita takkan akhiri pergaduhan dengan benda yang kita taknak :) awak faham kan ? Haritu awak cakap sejak kebelakangan ni , awak cuba nak test saya . Awak layan saya macam apa dan awak cakap awak tunggu saya meleting tapi sebenarnya awak nampak yang sebalik , saya mampu bersabar dengan awak . Awak cakap awak dah nampak lebih jelas yang saya sayang awak , haha nak menangis rasanya bila awak nampak dan tahu semua tu .. ye saya ngaku saya ikhlas menyayangi awak , dah macam macam kita lalui takkan nak berhenti sampai sini je kann :) 


Akhir kata :) terima kasih untuk segalanyaa :) saya sangat menghargainyaaa !

Kita takkan tahu betapa bermaknanya seseorang tu dalam hidup kite sehinggalah kita melihat dia rapat dengan seseorang yang lain , saat tu hati kita mesti akan rasa sakit!


Older Post | Newer Post