I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Gaduh Lagi ?
6 February 2013 | 06:35 | 0 BlackWhite

kita gaduh , kita baik . kita gaduh ,  kita baik . 
kita gaduh dan kita tetap baik . 
:)
akhirnya kita bersama.
Haritu kita gaduh , semalam kita gaduh dan harini pun kita gaduh .. boleh dikatakan hari hari juga lah kita gaduh kan sayang ? Betul kata orang semakin kita sayang seseorang , semakin banyak dugaan dan pertelingkahan antara kita , tapi takpe kita kena kuat hadapi semua ni .

Harini kami gaduh lagi , tapi kali ni macam lain pula . takpenah gaduh sampai off off hp nie . Okay fine saya ngaku , saya start dulu . GERAM ! awak balek lambat sangat , and then awak cakap ada sambutan raya cina . Hahh ?!! takpena saya dengar dekat sekolah ada sambutan raya cina . Saya off dua dua no , awak cari dekat fb . Saya mula mengalah tapi awak macam nak cari pasal lagi . Saya marah awak , awak tak terima dan awak off hp . Wahh dah pandai eh ? Hamboii . . takpe . tengok jela berapa lama awak nak off hp tuu . huhhh !!

#nak sambung merajukkk jugak !   




Older Post | Newer Post