I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Dugaan Maybee . . .
5 February 2013 | 20:02 | 0 BlackWhite

Perlu ke orang ketiga dalam relay ? I mean bukan curang tapi kononnya orang tengah yang nak tolong nak memperbaiki sesuatu relay tu ? Rasanya tak perlu laa . Ye maybe niat dorang tu baik tapi relay tu kan korang yang bina , sudah pasti korang lebih mengenali DEAR korang tu , so ? better masalah untuk korang selesai kan sendiri tanpa melibatkan orang lain . okayy :) kekadang ada benda yang kita patut cakap dan ada benda juga yang kita patut rahsia kan . Hal dalam selimut korang takpayah la nak bagitahu orang lain . 


Pesanan bersamaa :
Kadang-kadang orang yang menyampaikan berita itu sebenarnya seorang yang mahu melihat kehancuran hubungan anda dan teman anda. Beware dengan manusia yang bertopengkan syaitan seperti ini :)


#Kita takkan mampu puaskan hati semua orang


Older Post | Newer Post