I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Selamat tinggal kenangan .
1 January 2013 | 07:49 | 0 BlackWhite

semakin kita SAYANG dekat seseorang itu ALLAH akan MENGUJI kita dengan pelbagai lagi DUGAAN untuk melihat sejauh mana tahap KESABARAN kita..

 Assalamualaikum :)
Maybe lepas ini eiya dah busy , takde masa nak updated blog dah . Eiya dah start sem dua , dah sebulan dah pon start . Sem dua ni agak mencabar sikit subjek dia , biasalah kan mana ada belajaq makin senang . InsyaAllah , azam eiya untuk sem nie nak pointer 3 ke atas dan kekal kan sampai bilabila , aminnnnn :) terima kasih tolong doakan . Eiya pon doakan yang terbaik untuk korang jugak , terutama DEAR , dah sem dua kan ? Goodluck tau stp untuk sem dua nanti :) !

Kenapa title post eiya  Selamat Tinggal Kenangan ?
Tahun 2012 , macammacam yang eiya lalui dan tempuhi . Banyak jugak kenangan pahit dan manis :) Kalaulah kenangan tu macam mesej ? eiya boleh delete mana eiya tak suka dan simpan mana yang eiya sukaaa ! KALAULAH kan ? Tapi eiya happy sangat tahun 2012 , eiya jumpa dear . relay kita orang pon dapat bertahan lama dan insyaAllah kekal sampai bilabila . Aminnn ~! eiya dah taknak toleh belakang lagi , yang lepas biarkan lepas .Tinggal sejarah . . . . . . . . dan saya harap dapat jaga relay nie bebaik :)
Dear Lorx
maybe i'm too late to be your 1st .
BUT right now i'm preparing myself to be your last !



Older Post | Newer Post