I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





bersabar di saat diuji :)
9 January 2013 | 04:52 | 0 BlackWhite
KADANG-KADANG apa yang kita TAK JANGKA , TAK BERHARAP akan DATANG dalam HIDUP kita. Namun sebaliknya , apa yang kita HARAPKAN ia TIDAK AKAN PERNAH menjadi KENYATAAN. ALLAH SEBAIK-BAIK PERANCANG ;)

Assalamualaikum , dah bersawang rasanya blog nie -.-
Err , nak share banyak benda dekat blog nie !! tapi masa macam tak mengizinkan je kan sebab banyak ass nak kena buat . adoyaii pening peningg pastu tambah pula dengan minggu nie tak boleh balekkkk !! dahlah minggu lepas tak balik . RINDU sangat dekat dear :3

Banyak sangat masalah dalam masa yang terdekat ini :( macam macam masalah yang eiya hadapi dan sekarang eiya baru je pindah bilik . kenapa ? sebab ada krisis dengan budak bilik so pindah bilik lagi satu . tapi alhamdulilah la takde nak gaduh gaduh dah , dok satu rumah kan tak elok gadoh gadoh -.- haha . masalah dengan dear nya pula lain citer . . tapi kami dapat hadapi dengan kesabaran dan kekenyangan makan hati !!

Tahun ni genap setahun , so kena jaga relay bebaik kann ? bila hati dah sayang lah katanyaa . hihi . okaylah cukuplah sampai sini . tak minat nak tulis panjang panjang ! nak buat ass :) wasalam

#sabar ya ♥


Older Post | Newer Post