I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Cuti Sem Melabur Tirai...
6 December 2012 | 16:17 | 0 BlackWhite

Sedut Habuk Guna Vakum
Assalamualaikum.....
Harini tiba tiba TER-rajin nak conteng blog nie.. setelah sekian lama tak contengkann , lepas ni lagi la takkan terconteng blog nie sebab dah naik sem dua so makin busy , yelaa belajaq bertingkat-tingkat bodohnya berlapis-lapis.. takkesah la yang penting kita usaha !! eiya nak capai cita-cita eiya nak jadi cikgu kaunseling , insyaAllah dengan usaha , doa dan sokong dari orang tersayang.. Minggu depan result keluar , agak takot jugaklahh . Tapi eiya dah buat yang terbaik so sekarang tinggal doa dan tawakal je semoga result okay . eiya taknak repeat paper nanti susah nak bahagiakan masaa.. minta-minta takde camtu.. aminnnnnnnnn.. 

       

Harini genap 8 bulan eiya bersama si DEAR!
Hope bulan nie lebih baik daripada bulan-bulan sebelum niee ;)




#Eiya nak berubah.. InsyaAllah jadi lebih baik lagi..



Older Post | Newer Post