I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Man ! how many other girls are u doing that too ?
5 November 2012 | 17:54 | 0 BlackWhite

Sedut habut guna vakumm , 
Assalamualaikummm ! 

Perempuan sangat mudah percaya dengan apa yang dia dengar dan lihat . perempuan mudah menerima katakata seorang lelaki tanpa berfikir panjang ? without a second thought and at last perempuan jugak yang merasa sakitnya , kann ? akan menjadi perkara normal bagi seorang lelaki berkata begini . .

awaklah yang pertama yang dapat buat saya bahagia.dalam reramai perempuan
-----
awaklah yang paling special !!
-----
dalam reramai perempuan , awaklah yang terbaik and saya tak mungkin dapat cari pengganti awk lagi !
-----
even kite berpisah , saya janji takkan lupakan awk . 
-----
saya tak pernah dengan mana mana perempuan seperti mana saya dengan awk...

oppsss !! wahai perempuan , jangan cepat perasan and melting dengan ayat klise sebegini . i tell you what sebelum katakata ni dicopy and dipaste kan kat telinga korang . lelaki awal awal lagi dah copy and paste kan kat ex ex exss dia . maybe sebijik sebijik or paling tidak pon lebih kurang ! tak dinafikan ! pastinya dalam hati lelaki akan ada seseorang yang bebetul bertakhta kat hati dia tapi kita sebagai perempuan jangan cepat melatah and terperasan . Sedih bila ada antara perempuan yang mudah percaya dan sanggup buat apa saja hanya kerana lidah sang lelaki and bila ada orang nasihat sikit , mulalah keluar perkataan seperti :

" dahlah ! aku percaya dialah , dia dah cakap dia hanya syg aku sorang je".
-----
"dia dah cakap aku perempuan yang paling dicintainya and dia dah janji takkan lupakan aku"

maka , jadilah satu episod perjalanan sebuah cinta yang penuh perasan dimana kite merasakan kita dah berjaya menjadi orang yang paling best dalam hidupnya padahal tak pun ! and bila orang tu tak hargai kita seperti mana "konon konon" kitalah yang paling best tu , mulalah kita jadi ahli falsafah secara tidak langsung dengan mengeluarkan perkataan yang sadis sadia dan ayat ayat sajak yang maha kesian , mulalah terjadi gejala seperti mengupdate status sedih sedih kat facebook . *salah satu kesan sampingan* . tak salahkan lelaki coz kalau tak cakap camtu..nak cakap camne lagi kn ? but sebagai perempuan,  beringatlah yee . . cintailah seseorang itu secara bebiasa je and cool cool je kayy . pesanan untuk diri sendiri jugak .

#jangan terbang terlalu tinggi coz bila jatuh..
sakit sangat ! haha .



Older Post | Newer Post