I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Maaf saya Ego !
30 October 2012 | 20:04 | 0 BlackWhite

malam ini kita gaduh lagi . . . 
maaf kan saya awk !
sy bukan apa , tak ada niat punnn ,
tapi saya nak awk fikir , saya nak awak rasa 
apa yang saya rasa sekarang ni !
saya mcm awak jugak ,
saya tak nak gaduh dan gaduh benda paling saya takot
dalam hubungan kita ni . .  maaf !
-----
then now , saya kuat kan semangat tak meseg awak
tapi awak tahu tak ? betapa sakitnya saya untuk tahan ni semua
 * RINDU YANG AMAT *
masuk ni entah berapa puluh kali saya tengok hp
harap-harap ada meseg dari awakkk !
-----
act saya HAPPY sangat-sangat tadi
bila dapat meseg dari awak , just saya pura-pura tak layan !
EGO kan saya ?
but now , rase tak tenterm balik
coz awk tak reply meseg saya tuuu !
waaaaa ~ rase nyesal meluap-luap kot !! 
tapi saya tetap tak nak MENGALAH
saya nak awak faham perasaan saya dulu
baru saya surrender !
pastu awak bagi meseg , awak cakap awak tertido mata awak pedih sebab nangis .
awak tahu kan benda yang paling tak suka adalah bila awak menangis .
saya terus call awak ! 
awak saya minta maaf tauu . 




Older Post | Newer Post