I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Untuk Tiga Hari . . .
30 September 2012 | 10:42 | 0 BlackWhite

I miss you and I hope you miss me to .

kalaulah saya boleh jerit dari sini sampai awak yang dekat sana tu dengar , saya nak jerit je yang 
SAYA RINDU TAHAP GABAN DEKAT AWAK ! 
tapi sayang , awak bukan dengar pon . TAPI saya tahu awak rasa apa yang saya rasa kan ?
awak, untuk kali pertama saya rasa pelik bila tak meseg dengan awak walaupun yela kita selalu meseg sampai taktahu nak cakap apa dah tapi bila tak meseg . saya rindu kay ? faham tak awak ? saya faham awak pegi sana bukan suka-suka tapi sebab itu dikira markah untuk stpm . aku merelakan hati ini :')
awak jaga diri tauuu . saya sayang awak . saya doakan awak baikbaik saja disana . 
harini awak tepon saya sebelum awak pegi , rasa macam itu kali terakhir untuk saya dengar sore awak dengan jelas . bila dah pepagi sikit takde lagi khabar berita daripada awak , saya tunggu meseg awak tapi takde sampai malam , awak tepun masa tu saya happy sangat tapi malang :'( line dekat sana tu cemburu dengan kita dan masa tu saya kena belajar sabar . kay saya menunggu kepulangan awak .


Bila kita rindu seseorang , mesti rasa nak pejam mata
dan lepas itu pasti mengalir air mata tanpa kita sedar .

malam pertama saya tak boleh tido , teringat dekat awak plus risau bila awak cakap 'malam nie bie tak tido nak masuk hutan sampai subuh' . fikirlaa boleh ke saya tido dengan lena bila awak sendiri tak tido ? saya risau kay ! saya tunggu awak sampai pagi , menanti meseg awak adalah sesuatu penantian yang mencabar . Ohhhhhhh tidak saya kena hadapi semua ni selama TIGA HARI ? kay demi awak , saya sanggup tunggu awak kay sayangg :) Everytime my phone vibrate I wish it was you !!!! nak p study laa . biar jela blog nie tergantung . HOHO >.<


You'll always find a way to make me smile. 
That's why I love you

  




Older Post | Newer Post