I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





takot sangat !
12 September 2012 | 19:48 | 0 BlackWhite
Sedut habuk guna vakum ,
Assalamualaikum ;)
korang !! buat apa tuu ? rasanya macam soalan sengal je . mestilah tengah baca blog nie kan ? hehehe . eiya baru je balek nie ! *balek je terus updated blog , rajinkan . haha * balek dari dewan exam . tadi eiya ade paper psikologi . Alhamdulilah boleh jawab ! tapi bukan nie yang eiya nak share . eiya nak share apa yang terjadi lepas exam tuu .


korang nak tahu tak ? baru² eiya dengan khairul ada beli cinicin tapi sebelum tu kita orang ade gaduh yang hampir² nak buat hal sendiri tapi nasib baik eiya berjaya pujuk dia *dengan bantuan adik dgn mak die* eiya memang pakar memujuk . hahaha ! kay perasan . mase dan beli cincin tuh rasa macam entah la tak terkata laaa senang kata . eiya sayang sangat cincin tu  !! rasa macam bermakna sangat :') tadi masa exam , eiya lupa eiya bukak cincin tu . eiya letak atas meja . kay eiya cuai sangat ! lepas habis jawab eiya terus blah camtu je , tapi dalam hati eiya macam tertinggal sesuatu atas meja . eiya pon pandang meja tu . eiya tak berapa nak nampak sebab yelaa eiya kan rabunn plus masa tu tak pakai spek . eiya pon blah jelaa . bila sampai serbaneka , eiya rasa macam jari eiya kosong . eiya baru perasan yang cinicin eiya takde . kay masa nie hampir nak nangis . eiya terus pergi balik kat dewan tu walaupun jauh !! eiya nak cari cincin tuu . . . eiya ajak member eiyaa , nasib baik dorang sudi tolong eiyaaa . cuma ada sorang member nie buat eiya lagi tak tenang , errrr gerammm !! dia cakap mesti tak jumpa punya ! kalau tak jumpa , maknanya dia bukan jodoh kau . lagi la buat eiya rasa tak tenang . mula² memang tak jumpa , kay saat tu la airmata mengalir . eiya ngadu dekat die . . . nasib baik die tak marah :'( tapi tetap rasa bersalah . dia pujuk eiya , dia cakap yang hilang tu kan cincin , tapi bie kan masih ada . kay lagi la eiya menangis !! 

masa otw nak balik rumsis , ada classmate eiya menjerit " wey nurul ! kau taknak cincin kau ke ? dah tak sayang ehh ? eiya terus menjerit gembiraaaaa >.< eiya pelok member eiya tuhhhh . Alhamdulilah jumpaa . bersyukur sangat² sama tu . pastu ada budak tanya 'asal kau menangis ? tu kan sekadar cincin ?' serentak budak classmate cakap itu bukan sekadar cincin , cincin tu membawa seribu satu maksud yang tersirat . bak kata orang cincin tu ikatan aku dan dia :) ! dia pesan jaga cincin tu baik² , anggap lah cincin tu macam dia . selalu ade bersama eiya . bila dia cakap cmtu lagi la eiya takot ! takot cincin tu hilang !!! tapi benda dah lepas lain kali eiya kena lebih berhatihati .

#apa yang berlaku , jadikan pengajaran ye eiya ! 

baik boss !! 


Older Post | Newer Post