I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Bila Pasangan Merajuk...
6 July 2012 | 21:33 | 0 BlackWhite



sebenarnya pasangan korang merajuk mungkin ada beberapa sebab .
pertama dia saja nak tarik perhatian korang . 
kedua saja mengada . 
ketiga saja suka suki , hobi la katakan . 

sekarang ni aku just nak cakap pasangan merajuk sebab mahukan perhatian .
mungkin korang tak sedar yang korang selalu abaikan dia . busy dengan member ke ? busy buat assignment ke? busy dating dengan perempuan lain ke ? opss !! errr. . . 

so cara dia nak luahkan ketidakpuasan hati dia tu dengan cara merajuk !
ye ! merajuk ni senang je . tapi nak memujuk tu ? pandai-pandai ler . . hehe

apa ? tak boleh merajuk ? hmmmm . . 

boleh tapi biarlah berpadapada . merajuk jangan lamalama . bukan dapat ape pun , kannnnnn ?


jangan jadikan merajuk ni punca korang dan si dia bergaduh .
bergaduh dan akhirnya putuslah sebuah hubungan .
hmmmm sia-sia je kan hubungan tu !
so dalam berhubungan perlulah sentiasa positif dan insyaAllah hubungan kita akan berkekalan :) insyaAllah..

#pesanan untuk diri sendiri jugak..ngee~




Older Post | Newer Post