I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





ayat/alasan basi cover TAKCINTA !!
30 July 2012 | 02:49 | 0 BlackWhite

ayat / alasan lapuk masa minta putus . 
woo !!! PUTUS ? i hate that word -.-

1. maaf, saya tak layak untuk awak. awak terlalu baik.
ayat nie paling aku benci nak dengar ! macam taik jerr ayat tuuuu . busuk gila weyyy ! hek elayy , aku memang baik pun sebab tuh ko nak c0uple dengan aku dulu . ko takyah cakap pun aku dah tahu . sedar pun kau tuh tak layak . nyah kau dari sini ! haa tuiiii ~ :'(

2. kita dah tak sehaluan, so, kita kena bawak haluan masing masing.
dah couple 88tahun baru kata tak sehaluan ? err . mana nak sehaluan ? rumah aku kat england , kau kat kampung taik bad0k . huhhh . geram seyh dengan alasan nie ! selama nie pun aku bawa haluan aku tak minta tolong kau pun lelaki ! *cover sedih seyh

3. maafkan saya, rasanya saya belum bersedia untuk sebarang komitmen.
muka tak baligh lagi nak fikir pasal komitmen . *yeke tak baligh lagi ? habis mimpi basah tuh apa weyy ? wakakaa . main bedal je aku nie . semua tuh alasan jer !

4. saya try, tapi ex saya masih dalam ingatan saya.
laaaa , ex kau dok dalam ingatan kau ke ? aku ingatkkan dia dok dalam rumah dia jer . alahaiii ~ dah tahu still tak boleh lupakan ex , asal lapar sangat nak aku dulu ? blah kau bapak .

5. saya happy kenal dgn awak, tp.. saya rasa better awak luangkan masa dengan laki/pompuan lain.
yang nie pedas . ingat uolls ! sebenarnya dia yang rasa dia patut luangkan masa dengan laki/pompuan lain , tapi sengaja alih bagi kita . nama pun nak cover weyyy ~

6. bagi saya ruang, pleaseee?
ruang ? WHAT THE FISH MAN ? oh goshh ! nak ruang untuk apa ? untuk jauhkan diri daripada kita ? kalau betul2 cinta , dia tak ada penyakit was2 macam nie uolls ~ hmm .

7. kita berdua berbeza, awak!
berbeza lah pulak ? adehhh ! masa mula2 couple tuh tak berbeza ke ? had0i seribu alasan kau berikan !

8. saya perlu fokus dekat banyak lagi benda, bukan dekat awak sorang ja. maaf !
okay , memang betul bab fokus memokus bukan untuk kekasih jer . tapi perlu ke perpisahan dalam hubungan percintaan semata2 nak fokus kat benda lain ? fikir babe .



Older Post | Newer Post