I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Jadikan aku orang yang penyabar
22 February 2012 | 19:41 | 0 BlackWhite
Assalamualaikum .
hmm sejak kebelakangan nie cek sakit hati sangat !!
 awat ? hmm bila dalam relationship then ada third person yang mernggangu and dia bagi kesan tahap gunung berapi . itu adalah sangat menyakitkan !! tak kesah la itu adalah Pembawa Mulut a.k.a intermediate person yang tak bertauliah , OR perempuan/lelaki lain dalam hubungan kita !
Sometimes , kalau logic akal . u dont have to fight macam orang gila pun just because orang lain . if you really want to keep your relationship bertahan (wah ayat) !
 macam awal² kenal , itu adalah sangat sweet bila gaduh , u know u will miss scene² yang membahagia kan ? kan ? kan ? part kena ngorat , part kena puji . but suddenly after 3-4 months kenai and selalu cakap i love u , i miss u dan bagaii ! all the sweetness dah faded . macam tade maksud dah
.
 it just a word without an action. 

err , maybe !! i'm not talking about my self kot ?! but to be honest , dalam relationship semua benda kena lalui dengan KESABARAN . kalau kita tau orang panas baran , dont ever try nak jadik lagik baran dari orang tu . orang yang suka bawak mulut ni tak kira gender . lelaki perempuan sama . tua muda pun takyah dok kesah . selagi bole buat main , bole buat orang gaduh....depa akan teruskan berjuang. dah selayaknya jadi setan jugak kot .

kalau cakap pasal orang ketiga kategori ADA ORANG LAIN DALAM relationship nie ! cek pun tatau nak cakap macam mana sebab, benda ni kita tanaa berlaku . .  kalau betol jadi ( memang dah jadi pon !!), pada aku . . redha adalah terbaik ! mungkin itu bukan jodoh kita. dan ingat lah
' kalau kita tak terlalu berharap, kita takkan sedih yang teramat '

hmmm . dalam kes cek
cek happy sangat , walaupun ada kehadiran GADIS tu , balak cek tetap nak baiki hubungan nie !
BAHAGIA SANGAT !!
kehadiran GADIS itu merapatkan lagi hubungan kita orang . TERIMA KASIH !!
walaupun cek KUAT CEMBURU , dia sabar pujuk ! sweet tapi cek tetap sakit hati dengan GADIS itu . .
hmmm . . dia block facebook cek . hmm . awat ? bia laa dia . cek faham perasaan dia , tapi dia kena faham perasaan cek jugakk !! errr . .
taya laa nak gaduh sebab laki oke  .
capital N pon dah cakap dia just KAWAN ! alhamdulilah .


Older Post | Newer Post