I'm Waiting You
The Author?



Nuyun Lee | 31 Julai 94 | Batu Pahat


I’ll never be perfect , you just have to accept the fact that I am who I am ツ




Status?

Long distance relationship teaches us that no matter how far we are apart, we will always stay close by heart
Daisypath Anniversary tickers

Money Box?





Lelaki Tak Suka Perempuan Nangis ?
23 December 2011 | 04:39 | 0 BlackWhite
Lelaki benci plus menyampah plus meluat
tengok perempuan menangis ? Yeke.. ?
Kalau nak cakap benci pun , agakagak laa tengok la keadaan samada
perempuan tu menangis kegedikkan atau nangis kesedihan.
Tak baik benci benci perempuan menangis,
sebab dengan cara tu je la perempuan ni dapat
 luah perasaan diorang yang terpendam tu !
Perempuan ni , bukan sukasuka nak menangis.
Kalau korang nak tau , perempuan yang menangis ni ada dua jenis.
 perempuan yang suka menangis tak kira waktu dan situasi.
Benda simple dan hal kecik pun dia boleh merengek dan menangis.
perempuan yang menangis bila hati dia betulbetul tersentuh
dengan sesebuah perkara tu.
Kalau sekental dan sekuat mana hati perempuan tu…
dia akan menangis jua.

Rugilah lelaki kalau dia dapat perempuan yang jenis first tu.
Awek menangis tak kira tempat, buat kerja susah sikit nak menangis.
Kena sakat sikit dah menangis.
cek tau , lelaki mana yang tak rasa semak kepala
otak layan perempuan macam ni kan ? Nasib korang lah..
sebab setahu cek , perempuan yang suka menangis tak kira situasi ni
jenis perempuan yang fragile, gedik, suka ambil perhatian,
tak suka kenal erti kepayahan.

Untunglah lelaki yang dapat perempuan jenis kedua tu.
Tahu menangis ikut situasi. Selagi perempuan tu tahu handle sesebuah perkara tu…
selagi dia kental dan semangat dia masih kuat,
dia takkan menangis punya !
Tapi, air matanya tetap akan jatuh bila dia betulbetul tak tahan
dan perlukan seseorang untuk berkongsi perasaan..

cek pernah dengar lelaki cakap macam ni ..
" Eh , aku menyampah betul tengok perempuan nangisnangis ni ".
Siyesly, sebagai lelaki…apa perasaan korang
bila tengok perempuan menangis ?
Korang rasa benci ke ? nyampah ke ?  meluat ke ?
And kalau kita pulak , sebagai seorang perempuan…
bila lelaki cakap macam ayat kat atas tu..apa perasaan korang?



Older Post | Newer Post